Μεσοθεραπεια- Skin boosterς

Γενικά

Με τον όρο μεσοθεραπεία αναφερόμαστε στην ενέσιμη χορήγηση παραγόντων στο δέρμα με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας του.
Οι παράγοντες αυτοί βελτιώνουν την όψη, την υφή, την σφριγηλότητα του δέρματος και προσδίδουν λάμψη, ομοιομορφία,και νεανικότερη εμφάνιση .
Αποτελούνται απο κοκτέιλ ουσιών όπως υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες αντιοξειδωτικά και αμινοξέα, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος.

Διαδικασία

Η μεσοθεραπεία γίνεται στο ιατρείο μετά απο χρήση αναισθητικής κρέμας την οποία εφαρμόζουμε στην περιοχή . Η χορήγηση γίνεται ανώδυνα με μικροσκοπικές βελόνες.
Ανάλογα με την κατάσταση του δέρματος επιλέγετε το κατάλληλο προϊόν και η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί όσο συχνά ειναι αναγκαίο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα .

Skin boosters

Στην αιχμή της βιοτεχνολογίας οι τελευταίες μεσοθεραπείες ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μακροπρόθεσμα.Το αποτέλεσμα, πιο υγιές, λαμπερό,και νεανικό δέρμα.
Η εφαρμογή γίνεται στο πρόσωπο, μπούστο και χέρια.

Αυτόλογη μεσοθεραπεία - PRP

 Η μεσοθεραπεία με πλάσμα ή αυτόλογη μεσοθεραπεία γίνεται με στοιχεία που περιέχονται στο ίδιο μας αίμα  και πιο συγκεκριμένα  στα αιμοπετάλια του αίματος. Πρόκειται για μια αυτόλογη φυσική θεραπεία χωρίς έγχυση κάποιου ξένου υλικού,

Μετά απο μια αιμοληψία γίνεται φυγοκέντρηση και απομόνωση του πλάσματος. Οι αυξητικοί παράγοντες που ελευθερώνουν τα αιμοπετάλια ειναι υπεύθυνοι για την ανάπλαση και αναγέννηση της περιοχής που γίνεται η έγχυση.

Τα τελευταία χρόνια η μέθοδος έχει βρεί πολλές εφαρμογές στην ιατρική με θαυμαστά αποτελέσματα ! 

Το πλάσμα ενίετε ενδοδερμικά στο πρόσωπο, το ντεκολτέ, τα χέρια, τα μαλλιά αλλα και στο σώμα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Πρόληψη και καταπολέμηση της γήρανσης

Η θεραπεία παραμένει πρωτοποριακή.

 Δίνει  εντυπωσιακά αποτελέσματα, με μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο και χωρίς να χρειάζεται πολλές επαναλήψεις.

 

Συγκεκριμένα 

  • σβήνει τις πολύ λεπτές ρυτίδες 
  • ενυδατώνει δραστικά,
  • χαρίζει ελαστικότητα και λάμψη,
  • καταπολεμά τη δερματική χαλάρωση,
  • προωθεί την αναπαραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και
  • μειώνει την υπερμελάγχρωση.

Χρειάζονται μόλις 1-2 επισκέψεις το χρόνο.

Καθε εφαρμογή διαρκεί περίπου μια ώρα, ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπεία περιοχής. 

Κίνδυνοι - Αντενδείξεις

Φυσική θεραπεία χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες

Απόλυτα φυσική και ακίνδυνη θεραπεία Το ενέσιμο υλικό προέρχεται από το ίδιο μας το σώμα. Είναι έτσι απολύτως συμβατό με τον οργανισμό μας.

Παρ’ όλα αυτά, δεν θα πρέπει να πραγματοποιηθεί όταν ο ασθενής αντιμετωπίζει οποιοδήποτε πρόβλημα με το αίμα του. Επίσης σε καταστάσεις όπως εγκυμοσύνη, θρόμβωση, ΗΙV και χρόνιας νόσου του ήπατος.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

40-90 ΛΕΠΤΑ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

ΤΟΠΙΚΗ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ

4-6 ΜΗΝΕΣ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

ΑΜΜΕΣΑ

ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

Συνδυασμός θεραπειών

Οι μεσοθεραπείες αποτελούν εξαιρετικό συμπλήρωμα σε άλλες θεραπείες όπως το botox και το υαλουρονικό οξύ. Επίσης εφαρμόζεται και στο σώμα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ

elEL
Scroll to Top