ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ OΞΥ

Επιτύχετε σε λιγότερο από 10 λεπτά, άμεση βελτίωση της εμφάνισής σας. Με μία εντελώς φυσική ουσία, ανώδυνα και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πως γίνεται;

Από έμπειρο χειρουργό

Εφαρμόζεται στον χώρο του ιατρείου από έμπειρο πλαστικό χειρουργό. Με τη χρήση μιας μικροσκοπικής βελόνας εγχέεται ελάχιστη ποσότητα του φαρμάκου σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου.

Το υαλουρονικό οξύ είναι ενέσιμο υλικό που χρησιμοποιείται για το γέμισμα των ρυτίδων.

Πιστοποιημένη τεχνολογία

Το υαλουρονικό οξύ που χρησιμοποιούμε είναι το μόνο εγκεκριμένο από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων U.S. F.D.A. για την διόρθωση των μέτριων ως και σοβαρών ρυτίδων και πτυχώσεων για χρονικό διάστημα έως και ένα χρόνο. Έχει προηγμένη σύνθεση που δεν δημιουργεί αλλεργίες, έχει παρατεταμένη διάρκεια αποτελέσματος έως και 12 μήνες, ιδανικό όγκο. Η εμπειρία είναι ανώδυνη τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά τη θεραπεία χάρη στη προσθήκη λιδοκαΐνης και στην ομαλή ροή της έκχυσης.

Πλεονεκτήματα

Φτιάξτε τη δική σας θεραπεία

Οι θεραπείες μας με υαλουρονικο οξύ σας προσφέρουν ευελιξία. Μπορείτε να γεμίσετε τα χείλη σας ή να απάλυνετε τις γραμμές του προσώπου σας ή να επιλέξετε και τις δύο θεραπείες ταυτόχρονα. Το υαλουρονικό οξύ απορροφάται σταδιακά και σας δίνει την ελευθερία να κάνετε αυτό που εσείς θέλετε. Έτσι διατηρείτε εσείς πάντοτε τον έλεγχο της εμφάνισής σας.

Το υαλουρονικό οξύ είναι μία ουσία που βρίσκεται από την φύση στο ανθρώπινο σώμα. Συγκρατεί νερό στο δέρμα, δίνοντας του όγκο και ελαστικότητα. Όσο μεγαλώνουμε η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται.

Τι θα πετύχω;

Άμεση βελτίωση της εμφάνισής σας

Στη Reverse σε λιγότερο από 10 λεπτά, με μία εντελώς φυσική ουσία θα επιτύχετε άμεση βελτίωση της εμφάνισής σας. Άμεσα ορατό αισθητικό αποτέλεσμα εντελώς ανώδυνα και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Διόρθωση ρινός

Μικρές ατέλειες στην περιοχή της ράχης της μύτης, παλιές ρινοπλαστικές που δεν ικανοποιούν μπορούν να διορθωθούν με έγχυση υαλουρονικού στην περιοχή του ελαττώματος.
Η διαδικασία είναι απλή και ανώδυνη.
Δεν χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας.

Αύξηση χειλιών

Γρήγορα και εύκολα δίνουμε στα χείλη μας τον όγκο που χρειάζονται με απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα.

Αύξηση ζυγωματικών

Με το πέρασμα του χρόνου το πρόσωπο χάνει το σχήμα του με αποτέλεσμα την αλλοίωση
της όψης του.
Με το υαλουρονικό αποκαθιστούμε τον όγκο επαναφέροντας το νεανικό σχήμα.

Απάλυνση μαύρων κύκλων

Το υαλουρονικό στο κάτω βλέφαρο βελτιώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και αποκαθιστά τον όγκο στην περιοχή.

Συνδυάστε

Με φωτοανάπλαση για επιδερμίδα λαμπερή στην όψη και την αφή.

Με laser resurfacing για ολοκληρωτική αλλαγή στην υφή και το χρώμα της επιδερμίδας στο πρόσωπο, τα χέρια και τον λαιμό.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ

elEL
Scroll to Top