ΦΩΤΟΑΝΑΠΛΑΣΗ

Πως γίνεται;

Με την τεχνολογία του παλμικού φωτός

Επιτυγχάνεται με τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματος παλμικού φωτός, στον χώρο του ιατρείου. Η ενέργεια του παλμικού φωτός απορροφάται επιλεκτικά από τον στόχο της θεραπείας. Στην περίπτωση των ευρυαγγειών η ενέργεια απορροφάται από τα αγγεία ενώ στην περίπτωση των καφέ κηλίδων από την χρωστική της μελανίνης, αφήνοντας ανέπαφο το δέρμα και τους άλλους ιστούς.

Πιστοποιημένη τεχνολογία

Η τεχνολογία του παλμικού φωτός AFT είναι εγκεκριμένη για την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά της από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων F.D.A.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

2 ΩΡΕΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ

1 ΜΕΡΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

5-7 ΜΕΡΕΣ

Τι θα πετύχω;

Φωτοανάπλαση σε όλο το πρόσωπο

Η όψη, η υφή, η λάμψη και ο τόνος της επιδερμίδας ξαναβρίσκουν την αρχική τους ένταση, στο πρόσωπο, τον λαιμό και το ντεκολτέ. Επιδερμίδα χωρίς πανάδες, καφέ κηλίδες και ευρυαγγείες. Βελτίωση στο περίγραμμα του προσώπου. Αύξηση του κολλαγόνου του δέρματος κατά 50%.

Αφαίρεση των κηλίδων και των χρωματικών βλαβών από το πρόσωπο και τα χέρια.

Συνέπειες της γήρανσης

Αλλοιώσεις του δέρματος

Οι συνέπειες της γήρανσης είναι άμεσα ορατές στο δέρμα. Το δέρμα εμφανίζει ρυτίδες, χάνει την ελαστικότητά του και χαλαρώνει, αλλοιώνεται το χρώμα, η υφή και η λάμψη της επιδερμίδας. Από την ηλικία των 30, το δέρμα αρχίζει να εμφανίζει αλλοιώσεις εξαιτίας της απρόσεκτης έκθεσης στον ήλιο και της φυσικής γήρανσης, της καθημερινής καταπόνησης, του στρες και του άστατου τρόπου ζωής.
Η φωτοανάπλαση με την αφαίρεση των δυσχρωμιών, των κηλίδων αλλά και των αγγειακών αλλοιώσεων, είναι η μοναδική λύση που εγγυάται αποτελεσματική θεραπεία με ασφάλεια και άνεση, χωρίς πόνο και χωρίς χρόνο αποθεραπείας.

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ

elEL
Scroll to Top