ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Απαλλαγείτε από το περίσσιο λίπος και την χαλάρωση στο δέρμα και τους μύες της κοιλιάς. Με σωστή διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία.

Πως γίνεται;

Με σύγχρονες μεθόδους

Η τομή γίνεται σε κάθε περίπτωση με την πιο σύγχρονη μέθοδο, και καλύπτεται από το μπικίνι. Η διαδικασία διαρκεί 2 ώρες. Γίνεται με γενική αναισθησία. Θα παραμείνετε στη κλινική για 1 νύχτα και θα γυρίσετε στην εργασία σας μετά από 3 με 5 ημέρες. Για 1 μήνα μετά θα πρέπει να φοράτε ειδική ελαστική ζώνη.

Τι θα πετύχω

Κοιλιά "σανίδα"

Θα αποκτήσετε μία ίσια κοιλιά με σωστές γραμμές. Θα εξαφανίσετε τη χαλάρωση και τις ραγάδες της κοιλιάς. Θα δείτε άριστα αποτελέσματα στους αδύναμους κοιλιακούς μύες και την κοιλιά με υπερβολικό δέρμα. Μόνιμα αποτελέσματα σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή και ελαφριά άσκηση.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ

2 ΩΡΕΣ

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ

1 ΝΥΧΤΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ

3-5 ΜΕΡΕΣ

Επιλογές και συνδυασμοί

Mini κοιλιοπλαστική

Εάν το πρόβλημα εντοπίζεται μόνο στην περιοχή κάτω από τον ομφαλό, γίνεται μίνι κοιλιοπλαστική. Η τομή είναι μικρότερη, δεν γίνεται επέμβαση στον ομφαλό ενώ η διαδικασία γίνεται με τοπική αναισθησία χωρίς να χρειάζεται παραμονή στη κλινική.

Maxi κοιλιοπλαστική

Εάν υπάρχει περίσια και στα πλάγια της κοιλιάς, τότε συνδυάζεται θαυμάσια με λιποαναρρόφηση ή λιπογλυπτική σ’ εκείνα τα σημεία.

ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ

ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ

elEL
Scroll to Top