5

Είναι στη φύση του ανθρώπου να αναζητάει την ποιότητα και την αρμονία στη ζωή του. Στη Reverse σχεδιάζουμε τις θεραπείες μας με κέντρο τον σύγχρονο άνθρωπο, την άνεση, την ασφάλεια και το φυσικό αποτέλεσμα.


Πρόληψη

Ο καθένας μπορεί να κάνει κάποια βασικά πράγματα για να διατηρήσει την καλή υγεία και την ποιότητα της ζωής του μέχρι πολύ μεγάλη ηλικία. Θα πρέπει να είστε ενεργητικοί και να σκέπτεστε την υγεία σας ώστε να αποκτήσετε θετικές συνήθειες, μια ισορροπημένη διατροφή και να αποφεύγετε το κάπνισμα και το πολύ αλκοόλ.

Πρόληψη όμως σημαίνει και την χρησιμοποίηση μοντέρνων φαρμάκων και καλλυντικών ειδικά τα βιογενετικά φάρμακα. Αυτά περιλαμβάνουν τις θεραπείες με φυσικές ορμόνες.


Φυσικές ορμόνες

Οι προσδοκίες μας από την ζωή συνεχώς μεγαλώνουν. Μετά την ηλικία των 40 ορμονικά προβλήματα είναι συχνά αιτία ασθενειών και χαμηλής ποιότητας ζωής. Στο δεύτερο μισό της ζωής μας η φυσιολογική παραγωγή ορμονών από τον οργανισμό μας επιβραδύνεται. Οι ορμόνες παίζουν κεντρικό ρόλο στην εμμηνόπαυση. Τα οιστρογόνα και η τεστοστερόνη παίζουν τον σημαντικότερο ρόλο στον οργασμό. Μία πτώση των οιστρογόνων 10% μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε πολλές γυναίκες.
Οι φυσικές ορμόνες προσφέρουν έναν νέο τρόπο για να ξαναβρείτε την ορμονική ισορροπία.

elEL
Scroll to Top